• sns03
  • sns01
  • sns02
Ngayakeun panyadia solusi solokan premium.

Pipa Sasak EN877 BML

Pedaran pondok:

DS MLB (BML) Pipa solokan jambatan ngagaduhan sipat has pikeun nolak gas limbah asam, kabut uyah jalan, sareng sajabana cocog pikeun sarat khusus dina bidang pangembangan jembatan, jalan, torowongan anu tahan haseup haseup asam, jalan uyah sareng sajabina, MLB ogé tiasa dianggo pikeun pamasangan bawah tanah.

Bahanna beusi cor ku grafit serpihan sakumaha dina EN 1561, sahenteuna EN-GJL-150. Lapisan jero DS MLB sapinuhna patepung sareng EN 877; palapis luar pakait sareng bagian ZTV-ING 4 konstruksi waja, lampiran A, tabel A 4.3.2, bagian konstruksi No. 3.3.3. Diménsi nominal dibasajankeun DN 100 nepi ka DN 500 atanapi 600, panjangna 3000mm.






Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Pipa beusi matak BML EN877
Ukuran :  DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar : EN877
Bahan : Beusi kulawu
Aplikasi: Drainase konstruksi, sistem drainase sasak, debit polusi, cai hujan cai limbah
Lukisan : Diluar: dua lapis panyemprot termal séng palapis min.40μm + nutupan dua komponén lapisan epoxy 80μm silvery grey (Warna RAL 7001)

Jero: ketebalan epoxy salengkepna ngaitkeun min.120μm.

istilah pamayaran : T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi : 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman: 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ : 1 * 20 wadah
Fitur: Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun pemasok sareng pabrik anu propésional pikeun Pipa Beusi, Fittings, Couplings
    anu dipaké pikeun sistem solokan solokan wangunan. Sadaya produk urang patepung USA sareng Éropa
    standar EN877, DIN19522, BS416, BS437, ISO6594, ASTM A888, CISPI 301, CSA B70, GB / T12772. Kalayan tim anggota anu terampil sareng berpengalaman, kami sanggup nyayogikeun pipa beusi corong kualitas luhur.
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyugemakeun sarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén urang
    perusahaan bakal gaduh kagembang gancang kalayan pangrojong ti duaan boh di luar negeri.

    Kami leres-leres ngarepkeun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng réréncangan sadidinten
    dunya !