• sns03
  • sns01
  • sns02
Ngayakeun panyadia solusi solokan premium.

Ngepaskeun Pipa sareng clamp dukungan

  • RAPID COUPLING JOINT & ACCESSARY

    GABUNG GAMPANG GAMPANG & AKSESARI

    Nami: tuang pipa beusi fittings gandeng gancang SML
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    pamasangan: gandeng stainless steel
    Pakét: peti kai
    Pangiriman: ku laut
    Umur rak: 50 taun

    Tipe B: gandeng gancang
    Ukuran: DN40 dugi ka DN200
  • Collar grip

    Pakem kerah

    Nami: pipa beusi cor Kopling no-hub pikeun sml
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    pamasangan: pipa drainase SML pipa
    Pakét: kotak
    Pangiriman: ku laut
    Umur rak: 50 taun
  • Konfix coupling

    Kopling konfix

    Nami: Kopling konfix
    Persetujuan Jerman no.: Z-42.5-299
    Bahan: EPDM
    Bahan pangonci bagian: W2, cacing benang jepitan stainless steel 1.4016, sekrup bebas tina Chrome
    Ukuran sekrup: sekrup celah silang, lébar 7
    Torsi: ca. 2 Nm
    Aplikasi: Kanggo nyambungkeun pipa SML sareng fittings sareng sistem pipa anu sanés (bahan)
  • EN877 clamps

    EN877 jepitan

    Nami: tuang beusi fittings clamp SML
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    pamasangan: gandeng stainless steel
    Pakét: peti kai
    Pangiriman: ku laut
    Umur rak: 50 taun
  • CHA CV coupling

    Gandeng CHA CV

    Nami: pipa beusi cor Kopling no-hub pikeun sml
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    pamasangan: pipa drainase SML pipa
    Pakét: kotak
    Pangiriman: ku laut
    Umur rak: 50 taun
  • Heavy clamp

    Clamp beurat

    Nami: tuang pipa beusi fittings beurat clamp SML
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    pamasangan: gandeng stainless steel
    Pakét: peti kai
    Pangiriman: ku laut
    Umur rak: 50 taun