• sns03
  • sns01
  • sns02
Ngayakeun panyadia solusi solokan premium.

TEU HUB SML PIPE FITTING EN877

Pedaran pondok:

Dinsen nyayogikeun lengkep pipa beusi tuang EN877 SML sareng perlengkapan ti DN 50 dugi ka DN 300.
Salain ti barang kelengkapan beusi tuang EN877 umum sapertos tikungan, dahan, tutup sareng pangirangan, Dinsen ogé nyayogikeun perlengkapan khusus sapertos tikungan nganggo panto aksés, dahan anu nganggo aksés, pipa pondok nganggo panto sareng bubu anti-siphon jsb.
Dibandingkeun sareng pipa plastik, pipa beusi cor SML sareng pas seueur seueur kaunggulan, sapertos ramah lingkungan sareng umur panjang, perlindungan seuneu, low noise, gampang dipasang sareng dijaga.
Fittings pipa beusi SML tuang internal sareng éksternal réngsé ku palapis epoxy coklat semu beureum pikeun nyegah tina fouling sareng korosi.
Jero sareng luar: epoxy cross-numbu, kandel min.60μm


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Cina EN877 SML matak pipa beusi
ukuran: DN50-DN300
Standar EN877
Bahan Beusi kulawu
Aplikasi Drainase konstruksi, debit polusi, cai hujan cai hujan
Lukisan Jero sareng luar: epoxy cross-numbu, kandel min.60μm
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun pemasok sareng pabrik anu propésional pikeun Pipa Beusi, Fittings, Couplings
    anu dipaké pikeun sistem solokan solokan wangunan. Sadaya produk urang patepung USA sareng Éropa
    standar EN877, DIN19522, BS416, BS437, ISO6594, ASTM A888, CISPI 301, CSA B70, GB / T12772. Kalayan tim anggota anu terampil sareng berpengalaman, kami sanggup nyayogikeun pipa beusi corong kualitas luhur.
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyugemakeun sarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén urang
    perusahaan bakal gaduh kagembang gancang kalayan pangrojong ti duaan boh di luar negeri.

    Kami leres-leres ngarepkeun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng réréncangan sadidinten
    dunya !