• sns03
  • sns01
  • sns02
Ngayakeun panyadia solusi solokan premium.

Pipa beusi tuang EN877 TML

Pedaran pondok:

Pipa beusi tuang EN877 TML
Ukuran: DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar: EN877
Bahan: Besi abu
Aplikasi: Panyaluran konstruksi, pembuangan polusi, cai limbah, cai hujan
Lukisan:
Diluar pipa nyaéta semprot termal séng palapis min.130g / m² + top coat coklat epoxy résin mnt.60μm (sakumaha sarat anjeun)
Di jero pipa sapinuhna épéksi saliwatan, kandel min.120μm
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi: 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman: 20-30 dinten, gumantung kana kuantitas anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadahna
Fitur: Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Pipa beusi tuang TML EN877
Ukuran:  DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar EN877
Bahan Beusi kulawu
Aplikasi Drainase konstruksi, debit polusi, cai hujan cai hujan
Lukisan Di jero: epoxy cross-numbu, ketebalan min.120μmOside: panyalindungan séng semprot termal min.130g / m² + top coat coklat epoxy résin min.60μm
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun pemasok sareng pabrik anu propésional pikeun Pipa Beusi, Fittings, Couplings
    anu dipaké pikeun sistem solokan solokan wangunan. Sadaya produk urang patepung USA sareng Éropa
    standar EN877, DIN19522, BS416, BS437, ISO6594, ASTM A888, CISPI 301, CSA B70, GB / T12772. Kalayan tim anggota anu terampil sareng berpengalaman, kami sanggup nyayogikeun pipa beusi corong kualitas luhur.
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyugemakeun sarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén urang
    perusahaan bakal gaduh kagembang gancang kalayan pangrojong ti duaan boh di luar negeri.

    Kami leres-leres ngarepkeun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng réréncangan sadidinten
    dunya !