• sns03
  • sns01
  • sns02
Ngayakeun panyadia solusi solokan premium.

Pipa Besi SML CAST (SMU PIPES, MA PIPES)

Pedaran pondok:

Dinsen nyayogikeun lengkep pipa beusi tuang EN877 SML sareng perlengkapan ti DN 50 dugi ka DN 300.
Pipa beusi tuang EN877 SML cocog pikeun dipasang di jero atanapi di luar gedong pikeun saluran cai hujan sareng kokotor anu sanés.
Dibandingkeun sareng pipa plastik, pipa beusi cor SML sareng pas seueur seueur kaunggulan, sapertos ramah lingkungan sareng umur panjang, perlindungan seuneu, low noise, gampang dipasang sareng dijaga.
Pipa beusi tuang SML sacara internal réngsé ku lapisan epoxy pikeun nyegah tina fouling sareng korosi.
Jero: epoxy cross-numbu, ketebalan min.120μm
Diluar: jas dasar coklat semu beureum, kandel min.80μm


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Pipa beusi tuang SML EN877
Ukuran:  DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar EN877
Bahan Beusi kulawu
Aplikasi Drainase konstruksi, debit polusi, cai hujan cai hujan
Lukisan Jero: epoxy cross-numbu, ketebalan min.120μm
Diluar: jas dasar coklat semu beureum, kandel min.80μm
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

 

 

wsm

 

DN, мм Beurat, кг Kodeu
40 12.5 DP-040
50 13.0 DP-050
75 19.0 DP-075
100 25.2 DP-100
125 35.8 DP-125
150 42.2 DP-150
200 69.3 DP-200
250 99.8 DP-250
300 129.7 DP-300
400 180.0 DP-400
500 250.0 DP-500
600 328.5 DP-600

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun pemasok sareng pabrik anu propésional pikeun Pipa Beusi, Fittings, Couplings
    anu dipaké pikeun sistem solokan solokan wangunan. Sadaya produk urang patepung USA sareng Éropa
    standar EN877, DIN19522, BS416, BS437, ISO6594, ASTM A888, CISPI 301, CSA B70, GB / T12772. Kalayan tim anggota anu terampil sareng berpengalaman, kami sanggup nyayogikeun pipa beusi corong kualitas luhur.
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyugemakeun sarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén urang
    perusahaan bakal gaduh kagembang gancang kalayan pangrojong ti duaan boh di luar negeri.

    Kami leres-leres ngarepkeun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng réréncangan sadidinten
    dunya !